Sikker Betaling

I Danmark stilles der meget høje krav til de virksomheder, der er godkendt til at beskæftige sig med nethandel. Dette er godt, for det sikrer, at du som kunde kan være tryg, når du handler i din webshop. Epay er selvfølgelig certificeret efter PCI-standarden, der kræver, at ikke mindre end 200 sikkerhedspunkter skal opfyldes. Det kan du læse mere om nedenfor.

Epay garanterer løbende videreudvikling af deres betalingsløsninger, og de benytter naturligvis de nyeste webteknologier. Alle systemer bliver overvåget døgnet rundt, og de har et eksternt backupsystem, der sikrer, at de ikke mister vigtige informationer. Al kommunikation, der handler om penge og kortdata, er krypteret.

ePay overvåger, at ingen udefra kan bryde ind i kommunikationen mellem webbutikken og dig, når det drejer sig om betalinger, bliver de også selv overvåget. Det sikrer virksomheden FortConsult, som er godkendt til at certificere virksomheder, der sælger betalingsløsninger. 
FortConsult skanner jævnligt Epay's system for at prøve at finde sikkerhedsbrister, og en gang årligt sætter de alt ind for at prøve at hacke Epay's system. Det tætte samarbejde med FortConsult sikrer, at sikkerheden altid er i top.